Den Engelske Julekalender: 3. december

juleshopI flere engelske byer har jeg stødt på julebutikker, der holder åbent hele året. Og selv om det virker lidt surrealistisk at kigge på julestads i juli, så er det på en måde ganske hyggeligt alligevel.

Der er i hvert fald en god stemning i sådanne butikker. Juletoget tøffer rundt på en høj hylde i butikken, der dufter dejligt af julekrydderier, og Bing Crosby synger “White Christmas”, selv om solen bager udenfor. Det kan være meget svært at lade være med at komme ud med en lille juli-pynteting.

Hvis du vil være med i konkurrencen om dagens kalendergave, skal du sende en mail til: info@anglofilia.dk – inden midnat 3/12. Skriv svaret på følgende spørgsmål: Hvem er den rødklædte herre til højre i billedet? Vinderen får direkte besked.

Tekst og foto: Mia Folkmann

Vindere:

1. december: Vibe, Italien

2. december: Eva, Rødovre

3. december: Susanne, Skals

4. december:

5. december:

6. december:

7. december:

8. december:

9. december:

10. december:

11. december:

12. december:

13. december:

14. december:

15. december:

16. december:

17. december:

18. december:

19. december:

20. december:

21. december:

22. december:

23. december:

24. december: