Efterår i Broadway

What ever the weather

Jeg ved ikke noget bedre end at traske afsted gennem byens hyggelige hovedgade. Jeg giver mig god tid, for der er meget at kigge på, og fordi det snart er Halloween, er der græskar foran flere butikker. Grønthandleren, der må være én af de mest fotograferede i England, har endda anbragt en græskarfarvet lille bil i sit vindue. Hvordan den er kommet derind, kan man så undre sig over…

Der er ild i pejsene i restauranterne, og frokosten serveres for dem, der er kuldskære. I Tisanes Tea Rooms er der tændt lys i de gammeldags vinduer, og menukortet lokker med lune boller og gode kager. Men jeg kan ikke nænne at gå ind; jeg nyder at indsnuse duftene fra pejsebrænde, kaffe, krydderier og friskbagt brød, og jeg vil hellere sidde udenfor et sted med et tæppe om benene.

Når kaffen er drukket, går jeg langsomt videre. Broadways honningfarvede huse er altid så smukke, men de får et varmere skær om efteråret, og de røde blade og røde bær passer så godt til. Græsset under vejtræerne er pyntet med tørre blade, og boghandleren er den eneste butik, der kan lokke mig ind.

Uddrag fra min bog ”Rundt i Storbritannien”   

Anglofilia footer logo
Kontakt

info@anglofilia.dk

Følg med på Facebook
Telefon
  • 5122 2578
Anglofilia netbutik