Den Engelske Julekalender – 15. december 2019

Julekalendere har mange forskellige former. Nogle er lavet af træ eller stof og andre af pap og papir, og de bedste kalendere er efter manges mening  dem, hvor der gemmer sig et stykke chokolade bag dagens perforerede låge.

Personligt holder jeg mest af de julekalendere, der kan foldes til tredimensionelle huse. Sådan ét hus havde jeg som barn, og jeg elskede at ligge i sengen og kiggede ind til glade nisser, som varmen fra natlampen fik til at danse rundt om træet.

Men julekalendere behøver på ingen måde at være forbeholdt børn. På et tidspunkt samlede jeg 24 miniflasker med skotsk whisky til en kalender, der vakte stor begejstring hos modtageren. Ideen er hermed videregivet…

Dagens spørgsmål lyder: Hvad er grundlaget for skotsk whisky?

  1. Kildevand
  2. Cola
  3. Snaps

Send en mail med din løsning til info@anglofilia.dk – så deltager du i dagens lodtrækning om en lille kalendergave, der bliver sendt med posten. Vinderen får besked pr. mail – og vindernavnene (kun fornavn og by) bliver offentliggjort her på siden den følgende dag.

Mange julenissehilsner
Mia


OBS: Vinderne trækkes af “Findenvinder.dk”, så du kan være heldig mere end én gang…

Vinder 14. december: Jytte fra Hundested

Vinder 13. december: Mona fra Hornbæk

Vinder 12. december: Jonna fra Aabenraa

Vinder 11. december: Anita fra Kolding

Vinder 10. december: Helle fra Vejle

Vinder 9. december: Lise fra Skjern

Vinder 8. december: Helle fra Viborg

Vinder 7. december: Dorit fra Hjørring

Vinder 6. december: Anne-Grethe fra Hedensted

Vinder 5. december: Kirsten fra Hanstholm

Vinder 4. december: Lisbeth fra Aakirkeby

Vinder 3. december: Vibeke fra Birkerød

Vinder 2. december: Birgit fra Nivå

Vinder 1. december: Dorte fra Gedser