Den engelske julekalender – 15. december 2020

Mange har nok følt sig som skovbørnehavebørn her i december. Både i London og andre steder har mange restauranter og cafeer flyttet deres indendørs aktiviteter udendørs, og det er slet ikke nogen tosset idé (sagt af én, der er hundejer og derfor gerne sidder udendørs alligevel…).

Når man først har vænnet sig til det, så er det faktisk fint. Mad smager ofte bedre i frisk luft, og hvis man vælger sine spisesteder med omhu, kan man sidde godt indpakket i tykke tæpper og varmet af varmelamper, mens man nyder en udsigt, som man ellers var gået glip af.

På pladser rundt omkring i London dukker små og store skøjtebaner op; pop-up boder sælger varme drikke og andre gode sager, og alle vegne er der lys. Synet af den gamle by og floden er lige nu specielt flot med alle lysene på baggrund af den vintermørke himmel.

Dagens spørgsmål lyder: Til venstre i billedet ses en rød konstruktion… hvad er det nu det er?

  1. London Eye
  2. London Nose
  3. London Ear

Send en mail med din løsning til info@anglofilia.dk – så deltager du i dagens lodtrækning om en lille kalendergave, der bliver sendt med posten. Vinderen får besked pr. mail – og vindernavnene (kun fornavn og by) bliver offentliggjort her på siden den følgende dag.

Mange julenissehilsner
Mia

Foto: Matthew G


OBS: Vinderne trækkes af “Findenvinder.dk”, så du kan være heldig mere end én gang…

Vinder 1. december: Jytte fra Hundested

Vinder 2. december: Simone fra Bagsværd

Vinder 3. december: Merete fra Herlev

Vinder 4. december: Ann fra Herning

Vinder 5. december: Vibeke fra Birkerød

Vinder 6. december: Anita fra Fredericia

Vinder 7. december: Bente fra Dianalund

Vinder 8. december: Gudrun fra Vangede

Vinder 9. december: Birgit fra Hillerød

Vinder 10. december: Pialovise fra Sønderborg

Vinder 11. december: Jonna fra Aabenraa

Vinder 12. december: Birgit fra Virum

Vinder 13. december: Dorte fra Gedser

Vinder 14. december: Lone fra Hørsholm