Den engelske julekalender – 11. december 2020

I år har været et år med begrænsninger, kan man vist sige – og mange har sikkert savnet at besøge London her op mod jul. Der er en særlig stemning i den dejlige by ved juletid, og ofte står et teaterbesøg på programmet.

Men selv om det selvfølgelig ikke er det samme… så har rigtig mange teatre valgt at vise forestillinger virtuelt. Hvilket altså vil sige, at man kan købe en billet og se forestillingen hjemme i sin lune stue. På den måde kan man støtte nogle af de etablissementer, der ellers har det svært i en tid uden besøg, og samtidig få bare lidt af London-savnet dækket.

Shakespeares Globeteater har f.eks. en juleforestilling, der løber i perioden fra den 21. december til den 5. januar. Så hvis du vil i engelsk julestemning med sjov og sang, så kig ind på deres hjemmeside og book en billet ?

Dagens spørgsmål lyder: Shakespeares kendte fødeby ligger nordvest for London. Hvad er det nu, den hedder…?

  1. Edinburgh
  2. Stratford-upon-Avon
  3. Plymouth

Send en mail med din løsning til info@anglofilia.dk – så deltager du i dagens lodtrækning om en lille kalendergave, der bliver sendt med posten. Vinderen får besked pr. mail – og vindernavnene (kun fornavn og by) bliver offentliggjort her på siden den følgende dag.

Mange julenissehilsner
Mia

Foto: Teseum


OBS: Vinderne trækkes af “Findenvinder.dk”, så du kan være heldig mere end én gang…

Vinder 1. december: Jytte fra Hundested

Vinder 2. december: Simone fra Bagsværd

Vinder 3. december: Merete fra Herlev

Vinder 4. december: Ann fra Herning

Vinder 5. december: Vibeke fra Birkerød

Vinder 6. december: Anita fra Fredericia

Vinder 7. december: Bente fra Dianalund

Vinder 8. december: Gudrun fra Vangede

Vinder 9. december: Birgit fra Hillerød

Vinder 10. december: Pialovise fra Sønderborg