Den engelske julekalender – 10. december 2020

Der ligger mange julebutikker rundt omkring i England, og én af de mest spændende ligger på Isle of Wight. The Christmas Imaginarium er overvåget af selveste julemanden, og det tror man på. For det er ikke bare navnet, der er magisk – det er butikken også. Fyldt med alskens fantasifulde, fascinerende og fantastiske ting.

Fordi jeg selv tiltrækkes af magiske, fantasifulde ting har jeg julebutikkens egen julekalender i min fysiske butik… og det er den, der er dagens billede. 24 små låger kan lukkes op, og jeg er i gang. Men jeg fortæller ikke, hvad dagens billede er… ?

Dagens spørgsmål lyder: Den røde postkasse til højre i billedet er et af de engelske ikoner. Hvad er også et engelsk ikon?

  1. Mælkejungen
  2. Fleecetæppet
  3. Telefonboksen

Send en mail med din løsning til info@anglofilia.dk – så deltager du i dagens lodtrækning om en lille kalendergave, der bliver sendt med posten. Vinderen får besked pr. mail – og vindernavnene (kun fornavn og by) bliver offentliggjort her på siden den følgende dag.

Mange julenissehilsner
Mia 


OBS: Vinderne trækkes af “Findenvinder.dk”, så du kan være heldig mere end én gang…

Vinder 1. december: Jytte fra Hundested

Vinder 2. december: Simone fra Bagsværd

Vinder 3. december: Merete fra Herlev

Vinder 4. december: Ann fra Herning

Vinder 5. december: Vibeke fra Birkerød

Vinder 6. december: Anita fra Fredericia

Vinder 7. december: Bente fra Dianalund

Vinder 8. december: Gudrun fra Vangede

Vinder 9. december: Birgit fra Hillerød