Den engelske julekalender – 4. december 2020

For nogle år siden skrev jeg her i julekalenderen om det flotte Beaulieu i Hampshire, hvor også motormuseet holder til. Men Beaulieu er ikke bare et stort hus – det er også en lille landsby ved floden af samme navn.

Jeg har besøgt byen både sommer og vinter, for der er vældig hyggeligt. Beaulieu ligger så kønt i nationalparken New Forest, og den er kendt for de vilde ponyer, der vandrer frit rundt i gaderne, som om de ejer det hele. Biler må pænt vente, til der er plads!

Hvis man vil udforske denne del af England, kan man fint bruge Beaulieu som udgangspunkt, for her kan man både finde feriehuse og steder med bed and breakfast. Der er flere pubber og cafeer i byen og nogle små specialbutikker, og når det nærmer sig jul, bliver de selvfølgelig pyntet op. Det er sådan et dejligt syn!

Dagens spørgsmål lyder: Som man kan se på butikkens skilt, kan man dér købe to kendte specialiteter. Hvilke?

  1. Kakao og cola
  2. Te & kaffe
  3. Øl og vin

Send en mail med din løsning til info@anglofilia.dk – så deltager du i dagens lodtrækning om en lille kalendergave, der bliver sendt med posten. Vinderen får besked pr. mail – og vindernavnene (kun fornavn og by) bliver offentliggjort her på siden den følgende dag.

Mange julenissehilsner
Mia

Foto: Annie Spratt


OBS: Vinderne trækkes af “Findenvinder.dk”, så du kan være heldig mere end én gang…

Vinder 1. december: Jytte fra Hundested

Vinder 2. december: Simone fra Bagsværd

Vinder 3. december: Merete fra Herlev