Den engelske julekalender – 1. december

Så er det igen blevet tid til “Den Engelske Julekalender”. Hver dag frem til jul skriver jeg et julet engelsk- eller måske nærmere et britisk-relateret indlæg, og hver dag stiller jeg et ikke-ret-svært spørgsmål, som man med sit svar kan vinde en lille kalendergave på.

Én for én bliver de små pakker sendt afsted med Post Nord… så mon ikke de fleste når frem inden jul?

Jeg håber, at du har tid og lyst til at kigge ind – og til at være med i min lille “juleleg”…  :-)

I år skal vi – lige som sidste år – rundt på kryds og tværs i Storbritannien og indfange lidt engelsk julestemning. På denne første dag i december lægger vi ud med at besøge en nordligt beliggende hovedstad, som de fleste nok kender.

I denne by kan man finde en spændende borg, der ligger højt oppe på en klippe; et kongeligt slot og en hovedgade, der hedder “The Royal Mile”.

HVOR er vi mon?

Send en mail med din løsning til info@anglofilia.dk – så deltager du i dagens lodtrækning om en lille kalendergave, der bliver sendt med posten. Vinderen får besked pr. mail – og vindernavnene (kun fornavn og by) bliver offentliggjort her på siden den følgende dag.

Mange julenissehilsner
Mia